11.30 uur:
 We ontvangen u met een kop koffie/thee en een lekker 'oranjegebakje', vervolgens kunt u op eigen gelegenheid door de paleistuinen wandelen en kunt u zich opgeven voor een rondleiding door het Paleis!

13.00 uur:
We starten met het programma met livemuziek en u kunt zien hoe er gerepeteerd wordt voor de live-uitzendingen van deze dag.

13.50 uur:
MAX Koningsdag Live vanaf Paleis Soestdijk’, een programma gepresenteerd door Jan Slagter met verschillende gasten die aanschuiven om over Koningsdag te praten. In dit programma zullen ook een aantal artiesten voor u optreden!

16.10 uur:
Tijd voor MAX’ zendt live uit vanuit de voortuin van het Paleis. Sybrand Niessen en Martine van Os bespreken met verschillende gasten deze bijzondere Oranjedag.

17.10 uur:
Deel 2 van ‘Tijd voor MAX’ met Sybrand Niessen en Martine van Os. En verschillende gasten.

Tussen de opnames door kunt u de repetities bijwonen, genieten van livemuziek, of een bezoek nemen aan het paleis tijdens het door u gekozen tijdslot.