Als je lid bent van de Oeteldonksche Club (OC), krijg je vrijdag 25 oktober via de nieuwsbrief van Ticketpoint een link naar de informatiepagina van Ticketpoint. Vandaaruit kun je via de juiste button je kaart bestellen. Om een kaart te kunnen kopen heb je je e-mailadres en een geldige vouchercode nodig. Deze code staat in de mail vermeld.

Ga naar de volgende pagina:

Grootpronker: https://ticketpoint.nl/kwekfestijn-voorverkoop-grootpronkers/

Overige leden: https://ticketpoint.nl/kwekfestijn-voorverkoop-leden-oc/

Stap 1: Klik op de bestelknop en selecteer het ticket dat je wil bestellen.

Stap 2: Kies het aantal tickets

Stap 3: Vul hier je vouchercode(s) in

Stap 4: Volg de verdere stappen uit de bestelmodule

Stap 5: Geef aan wat voor betaling en leveringswijze je wil

Stap 6: Vul je e-mailadres in

Stap 7: Vervolg de stappen uit de bestelmodule en je reservering is compleet!