Adres

RAI Amsterdam

Entree C

Europaplein 22

1078 GZ Amsterdam


Per tram, bus en trein

Iedere tien minuten onderhoudt tram 4 een dienst tussen het centrum van Amsterdam, Amsterdam CS, en RAI

Amsterdam (halte Europaplein). Vanaf Amsterdam Centraal kunt u het beste metro 52 (vertrekt elke 6 min.) richting Zuid nemen, uitstappen bij Europlein. Vanaf NS-station Amsterdam Amstel kunt u de RAI het beste bereiken via metrolijn 51 of bus 15. Metrolijn 51 heeft tevens verbinding met Amsterdam CS. Vanaf Amsterdam Sloterdijk kunt u RAI Amsterdam het beste bereiken via sneltram 50. Het NS-station RAI ligt op 300 meter van RAI Amsterdam en heeft regelmatig verbinding met station Amsterdam-Duivendrecht, station Amsterdam Amstel en station Schiphol, die zijn aangesloten op het internationale

intercitynet.


Met de auto of motor

Direct bij het naderen van Amsterdam via de autosnelwegen A1 (Amersfoort/Amsterdam), A2 (Utrecht/Amsterdam) of A4 (Den Haag/Amsterdam) is op de ringweg rond de hoofdstad (A10) de RAI aangegeven op de ANWB-borden. De RAI ligt direct aan de ringweg (afslag S 109). Onderaan de afslag worden de RAI parkeergarages aangegeven.


Parkeren bij de RAI – bestel voordelig online

Het reguliere parkeertarief van de parkeergarages van de RAI is € 4,50 per uur met een maximum van € 26,00 per dag. Indien u voorafgaand aan uw bezoek aan Jumping Amsterdam uw parkeerkaart online bestelt, dan ontvangt u het voordelige dagtarief van € 18,00. 


Ingangen en parkeergarages RAI Amsterdam

Voor het verlaten van de RAI-garages en de terreinen rond het RAI-gebouw heeft u een uitrijkaart nodig. Uitrijkaarten zijn online verkrijgbaar en tijdens het evenement bij de kassa of bij de machines in de parkeergarage. Let op: het voordelige dagtarief van € 18,00 ontvangt u alleen wanneer u uw parkeerkaart online bestelt. Dat kan hier.  De parkeergarages sluiten twee uur na de officiële sluitingstijd van het evenement. De overdekte parkeergarages zijn onderverdeeld in secties en vakken.


Per vliegtuig

U reist met de auto, trein, taxi of bus binnen 15 minuten van Schiphol Airport naar RAI Amsterdam. Op de internetsite

Schiphol.nl vindt u onder andere een overzicht van actuele vluchtinformatie, aansluitend vervoer naar de RAI en zakelijke faciliteiten op de luchthaven.