Adres

RAI Amsterdam

Entree C

Europaplein 22

1078 GZ Amsterdam


Per tram, bus en trein

Iedere tien minuten onderhoudt tram 4 een dienst tussen het centrum van Amsterdam, Amsterdam CS, en RAI

Amsterdam (halte Europaplein). Vanaf Amsterdam Centraal kunt u het beste metro 52 (vertrekt elke 6 min.) richting Zuid nemen, uitstappen bij Europlein. Vanaf NS-station Amsterdam Amstel kunt u de RAI het beste bereiken via metrolijn 51 of bus 15. Metrolijn 51 heeft tevens verbinding met Amsterdam CS. Vanaf Amsterdam Sloterdijk kunt u RAI Amsterdam het beste bereiken via sneltram 50. Het NS-station RAI ligt op 300 meter van RAI Amsterdam en heeft regelmatig verbinding met station Amsterdam-Duivendrecht, station Amsterdam Amstel en station Schiphol, die zijn aangesloten op het internationale

intercitynet.


Met de auto of motor

Direct bij het naderen van Amsterdam via de autosnelwegen A1 (Amersfoort/Amsterdam), A2 (Utrecht/Amsterdam) of A4 (Den Haag/Amsterdam) is op de ringweg rond de hoofdstad (A10) de RAI aangegeven op de ANWB-borden. De RAI ligt direct aan de ringweg (afslag S 109). Onderaan de afslag worden de RAI parkeergarages aangegeven.


Ingangen en parkeergarages RAI Amsterdam

Voor het verlaten van de RAI-garages en de terreinen rond het RAI-gebouw heeft u een uitrijkaart nodig. Uitrijkaarten zijn online verkrijgbaar en tijdens het evenement bij de kassa of bij de machines in de parkeergarage. De parkeergarages sluiten twee uur na de officiële sluitingstijd van het evenement. De overdekte parkeergarages zijn onderverdeeld in secties en vakken.


Per vliegtuig

U reist met de auto, trein, taxi of bus binnen 15 minuten van Schiphol Airport naar RAI Amsterdam. Op de internetsite

Schiphol.nl vindt u onder andere een overzicht van actuele vluchtinformatie, aansluitend vervoer naar de RAI en zakelijke faciliteiten op de luchthaven.