De organisatie hield er natuurlijk al een beetje rekening mee, maar maandagavond 23 maart werd het definitief. Thialf Live! op 18 april a.s. zal helaas geen doorgang kunnen vinden. De organisatie heeft alle begrip voor deze beslissing van onze overheid. De veiligheid van de bezoekers heeft natuurlijk altijd de hoogste prioriteit.


Toch is het juist in deze tijd goed om ergens naar uit te kunnen kijken. Daarom is de organisatie druk in overleg om een nieuwe datum te prikken. Hiervoor nemen we een ruime marge, zodat de kans dat de crisis dan onder controle is optimaal is.


Uiteraard blijven uw kaarten gewoon geldig voor deze nieuwe datum. Zodra wij deze datum hebben gevonden, laten wij u dit direct weten. Het is altijd fijn om in de agenda weer wat licht te hebben aan het eind van de tunnel.


 De organisatie dankt u voor uw begrip en solidariteit en wensen u veel geluk en gezondheid toe. Tijdens Thialf Live! zullen we meer dan ooit het leven vieren.


Update 28/4:


De organisatie van Thialf Live! heeft een nieuwe datum gepland voor dit evenement. Thialf Live! zal plaats gaan vinden op 17 April 2021. Uw huidig ticket blijven uiteraard geldig. Mocht je hierover nog vragen hebben neem dan hier contact met ons op.