De Ticketpoint cadeaukaart kan je online bestellen met deze link: https://ticketpoint.nl/evenement/cadeaukaart/

Wil je de Ticketpoint cadeaukaart liever telefonisch bestellen dan kan dit ook op: 0900- 9000 8000 (60ct p/m).

Hieronder het stappenplan hoe je online een Ticketpoint cadeaukaart kunt bestellen.

1. Klik op de eerder genoemde link en daarna op ''bestel een cadeaukaart''.

2. In het volgende scherm kun je kiezen hoeveel tegoed je op de cadeaukaart wilt zetten. Zie afbeelding hieronder waar je het bedrag kunt invullen.

3. Vervolg volgens de rest van het bestelproces.