Groepen die tickets hebben geserveerd in een veelvoud van 10 krijgen per 10 tickets 1 vouchercode. Deze vouchercode moet bij alle ticket worden ingevuld.

Personen die minder dan 10 tickets hebben gereserveerd krijgen 1 unieke vouchercode per ticket. Voor alle tickets moet dan een specifieke vouchercode worden ingevuld.

Voor meer uitleg over hoe je tickets kunt verzilveren met een vouchercode klik dan hier.

Hoe moet je de vouchercode gebruiken.

Stap 1. Selecteer het gewenste aantal tickets.

In het voorbeeld zijn 2 tickets geselecteerd. Vul dan in de vakjes voor ieder ticket de unieke vouchercode in.

Dit is hetzelfde als je 10 of meervoud van 10 tickets hebt maar dan vul je dezelfde vouchercode in bij alle 10 de tickets.

Hierna kun je op volgende klikken om het bestelproces verder af te ronden.

Let op: Wanneer je een bestelling niet afrond blijft je vouchercode ongeveer 30 minuten in gebruik. Mocht je ticket opnieuw willen bestellen probeer het dan nogmaals na ongeveer 30 minuten.