1. Ga naar Ticketpoint en kies het evenement waar je een code voor hebt

2. Klik op Bestel tickets bij de dag/tijd van je keuze

3. In de bestelmodule klik je op de groene button Gebruik promotiecode. Vul hier de promotiecode in en klik op OK

Er verschijnt nu een optie om van de actie gebruik te maken.

4. Selecteer het gewenste aantal tickets. Vul per ticket je eigen vouchercode in.

5. Doorloop de verdere bestelmodule om je tickets direct af te rekenen en te downloaden.

Heb je vragen? Stel ze via onze online klantenservice.