1. Exclusief IJshockey Nederland Lidmaatschap: Met uw lidmaatschap ontvangt u niet alleen een uniek IJshockey Nederland speldje, maar krijgt u ook de kans om deel uit te maken van onze groeiende gemeenschap van ijshockeyliefhebbers.

  2. Nieuwsbrief en Updates: Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en ontwikkelingen binnen de Nederlandse ijshockeywereld met onze informatieve nieuwsbrief, die twee keer per jaar wordt verzonden.

  3. Korting op de Bekerfinale: U krijgt een exclusieve korting van €2,50 op de kaartjes voor de Bekerfinale, waardoor u geen moment van de spannende actie hoeft te missen.

  4. Ondersteuning voor IJshockey Nederland: Door lid te worden, draagt u bij aan de groei en ontwikkeling van de ijshockeysport in Nederland.

  5. Korting op Merchandise: Geniet van een aantrekkelijke korting van 10% op merchandise artikelen in onze webshop. Toon uw passie voor de sport met stijlvolle ijshockeyuitrusting.

  6. Stemrecht op Awards: Als lid heeft u de mogelijkheid om uw stem uit te brengen voor belangrijke Awards, waardoor uw mening telt in de erkenning van uitmuntendheid in het Nederlandse ijshockey.

  7. Korting op WK Wedstrijden in Nederland: Krijg speciale kortingen op kaartjes voor geselecteerde WK-wedstrijden die in Nederland plaatsvinden.