Een reguliere seizoenkaart geeft je gegarandeerd toegang tot alle thuiswedstrijden van de competitie (11), oefenwedstrijden en play-off. Verder krijg je toegang tot de businesslounge om onder het genot van een drankje te kunnen netwerken met andere seizoenkaarthouders. Je kan dus van alle spannende thuiswedstrijden genieten zonder je druk te maken over het kopen van een kaartje.  


Met een vriendenclub seizoenkaart heb je toegang tot dezelfde wedstrijden als met een seizoenkaart, maar je krijgt er zelfs nog een seizoenkaart bij. Je ontvangt niet 1 maar 2 seizoenkaarten met alle voordelen van een normale seizoenkaart. Daarnaast krijg je ook een vermelding bij de Dragons Vriendenclub op de website. Ook krijg je de mogelijkheid om bij 1 thuiswedstrijd naar keuze 20 gratis entree tickets te ontvangen zodat je ook je familie, vrienden en/of business partners kan laten komen kijken naar een geweldige wedstrijd. 


Voor de 20 losse wedstrijdkaarten geldt:
* Minimaal 10 tickets per wedstrijd afnemen Je mag dus bij 2 verschillende wedstrijden 10 mensen uitnodigen, of alle 20 in 1 keer.
* Er is een maximum aantal vrijkaarten beschikbaar per wedstrijd. Zorg er dus voor dat je tijdig reserveert want op = op
* Om voor je vriendenclub seizoenkaart vrijkaarten te bestellen kun je gebruik maken van de promotiecode VRIEND en als vouchercode kan je de 12-cijferige barcode van je vriendenclubseizoenkaart gebruiken. De 12-cijferige barcode van je vriendenclubseizoenkaart is te vinden in de App.Verzilveren vrijkaarten Vriendenclub seizoenkaart


Bestel je vrijkaarten als volgt:


1. Ga naar https://ticketpoint.nl/ijcu-dragons-utrecht/

2. Selecteer een wedstrijd naar keuze

3. In de bestelmodule klik je op de groene button 'Gebruik promotiecode'. Vul hier de promotiecode VRIEND in en klik OK 

er verschijnt een vrijkaart prijstype.

4. Selecteer het gewenste aantal tickets en vul per ticket je eigen unieke persoonlijke 12-cijferige seizoenkaart barcode in. Let op: maximaal 10 ticket per seizoenkaart. Minimaal ook 10 tickets per wedstrijd. Je vindt je code als 12-cijferige barcode op je seizoenkaart in de app.

5. Doorloop de verdere bestelmodule om je tickets te downloaden.


Vragen? Ga naar https://ticketpoint.nl/contact/ Hoe werkt de App en wat zijn de mogelijkheden?

Alle vragen met betrekking tot de Ticketmatic App zijn te vinden via deze link.