Door corona is Horse Event 2021 helaas niet doorgegaan.

Als je toen kaarten hebt gekocht dan zijn deze in te wisselen voor dit jaar. Hoe doe je dat?

Als het goed is heb je van ons op 23-6-2022 een mail ontvangen met het nieuws dat je je oude ticket kan omzetten naar dit jaar.

In de mail die je hebt ontvangen heb je vouchercodes gekregen die zijn verdeeld in kleurgroepen. Dit is op basis van de oude tickets die je toen die tijd gekocht hebt. Let op! Heb je een parkeerkaart? Deze is helemaal onderaan in de mail te vinden (ROOD).

Zo zet ik mijn kaarten om:

1. Klik in de mail op de knop 'Omwisselen Tickets' Scrol op de pagina naar het bijbehorende kleurdeel.

2. Op de bestellink voor de dag- en kaartsoort van je keuze.

3. In de bestelmodule zie je een optie tot het bestellen van vrijkaarten. Selecteer het gewenste aantal vrijkaarten en vul per          vrijkaart je eigen unieke persoonlijke vouchercode in. Let op: maximaal 1 ticket per vouchercode.

4. Doorloop de verdere bestelmodule en ontvang je tickets per mail.