1. Ga naar https://fcvolendam.ticketpoint.nl/
  2. Klik op "Inloggen" om je inlog gegevens in te voeren. Vervolgens klik je op "Inloggen".
  3. Naast het kopje "Thuiswedstrijden" vind je een tabblad "Passe-Partouts" klik hier op.
  4. Hier zie je een seizoenkaart klaar staan voor 2022-2023. Klik op "Bestel Nu"
  5. Nu zie je jouw vaste plaatsen. Door op het schuifje te klikken kan je ervoor kiezen om die stoel/reservering te laten vervallen.
  6. Klik op "Verder"
  7. Je ziet nu het stadion. Als je op jouw vak klikt kan je zien waar je stoelen zijn. Deze zijn blauw gekleurd. Wil je dezelfde stoelen behouden dan hoef je ze niet te deselecteren.  Door op de stoelen te klikken kan je ze deselecteren. Nu heb je de optie om andere stoelen of een ander vak te kiezen. Wil je dezelfde stoelen behouden dan hoef je ze niet te deselecteren. Klik op "Bestelling afronden" om verder te gaan.
  8. Hier zie je een overzicht van de stoelen die je wilt reserveren. Door te klikken op je naam krijg je een optie om een stoel toe te wijzen aan een familielid of vriend. Vul bij deze optie de gegevens van je familielid/vriend in.
  9. Om verder te kunnen gaan dien je akkoord te gaan met de voorwaarden. Dit doe je door dit aan te vinken onder aan de pagina.
  10. Klik op "Bestelling Afronden" nadat je je bestelling hebt gecontroleerd.
  11. Kies een betaalmethode om verder te gaan en de betaling af te ronden.