Gedurende de wedstrijd Eindhoven Kemphanen VS Red Eagles op 9 oktober ondervonden wij spijtig genoeg een technisch mankement met het scannen van uw ticket(s). Hierdoor hebben wij al onze bezoekers voorzien van gratis toegang.

Voor klanten die van tevoren kaarten hebben gekocht hebben we een compensatieregeling. Via de mail heb je een vouchercode ontvangen waarmee je een gratis ticket kan bestellen voor een van de wedstrijden van de Eindhoven Kemphanen in het seizoen 2021-2022.]

Verzilver je gratis ticket als volgt:

1. Ga naar Ticketpoint.nl en klik op "Bestel tickets' bij de wedstrijd van je keuze.

2. Selecteer het vak waarin je wilt zitten

3. Klik op de groene button 'Gebruik promotiecode'. Vul hier de promotiecode

KEMPHANENIJSHOCKEY in en klik OK.

4. Selecteer het gewenste aantal tickets en vul per ticket je eigen unieke persoonlijke

vouchercode in. Let op: maximaal 1 ticket per vouchercode.

5. Doorloop de verdere bestelling om je tickets te ontvangen.

Voor vragen over het verzilveringsproces kun je contact opnemen met onze klantenservice.