Boek jij 1 VIP-tafel met 8 personen? Maak dan gebruik van de groepskorting en krijg € 50,- korting per tafel. VIP tafels zijn te koop door de volgende stappen te ondernemen:

1. Klik op deze pagina op ‘bestel tickets’.

2. Klik op het VIP vak

3. Selecteer 1 ticket, wijzig as het prijstype van ‘entree’ in ‘groepskorting’.

4. Klik op ‘Toevoegen aan selectie’. Je hebt nu 1 VIP tafel in je winkelmandje staan.

Kom je er online niet uit? Meldt je dan via ons contactformulier.