Vanuit de organisatie heeft Ticketpoint het bericht ontvangen dat het evenement op zaterdag 30 oktober 2021, een andere aanvangstijd heeft gekregen. Toxic Fetishparty gaat op 30 oktober 2021 plaatsvinden van 16.00 tot 23.00 uur zodat de organisatie zich kan houden aan de geldende Corona-maatregelen.

Je tickets blijven gewoon geldig voor dit evenement. Je kunt je e-tickets opnieuw downloaden in de bevestigingsmail of je installeert de Ticketmatic App.

Wens je geen gebruik te maken van de tickets op het nieuwe tijdstip, reclameer dan je ticketgelden via het contactformulier. Reclamering van de ticketgelden is uiterlijk mogelijk t/m 30 oktober 2021. Je ontvangt de ticketgelden binnen 30 dagen retour op het bij ons bekende rekeningnummer. De ticketgelden worden automatisch geretourneerd via Mollie Payments.