Wegens de huidige beperkende maatregelen i.v.m. het Covid-19 virus is de organisatie genoodzaakt om een deel van de bezoekers van Wadopera Peter Grimes te verplaatsen naar nieuwe data. 


Voor de volgende voorstellingen van Wadopera Peter Grimes zijn een deel van de bezoekers verplaatst:

* 10, 11 en 14 september 2021 zijn verplaatst naar 8 september 2021.

* 17 en 18 september 2021 zijn verplaatst naar 15 september 2021.


Heeft u geen service mail ontvangen dan zult u gewoon op de huidige datum de voorstelling kunnen bezoeken. Heeft u de onderstaande service mail ontvangen, controleer dan uw mailbox en/of Ticketmatic App voor uw nieuwe tickets.


Kaarthouders in kwestie hebben op 27 augustus 2021 de volgende service mail ontvangen ter informatie:


Beste Wadopera kaarthouder,


Afgelopen persconferentie heeft het kabinet moeten besluiten om de huidige beperkende maatregelen i.v.m. het Covid-19 virus te verlengen. Dit heeft ook consequenties voor de Wadopera. In deze servicemail leest u wat dit voor u betekent.


De huidige regelgeving betekent concreet dat wij als organisatie van de Wadopera tot 20 september maximaal 1600 bezoekers per voorstelling mogen ontvangen. Dit is 2/3 van onze oorspronkelijke publiekscapaciteit. Hierdoor kunnen wij een deel van onze bezoekers niet meer ontvangen tijdens de reguliere voorstellingen.


Dit laten wij natuurlijk niet gebeuren. Ons gehele team, cast en crew hebben dan ook de schouders eronder gezet om extra voorstellingen te kunnen realiseren. En tot onze grote vreugde kunnen we hierbij meedelen dat dit is gelukt! Al onze kaarthouders kunnen hierdoor ook onder de huidige maatregelen de unieke Wadopera Peter Grimes beleven.


We ontkomen er echter niet aan om een deel van ons publiek te verplaatsen naar de speciaal voor u gerealiseerde nieuwe voorstellingen. We hebben uw medewerking hierbij hard nodig.


U ontvangt vandaag van ons een mail met uw nieuwe tickets, voor een speciale nieuwe voorstelling. We begrijpen dat dit organisatorisch heel vervelend voor u is. We hopen echter samen met u de impact van de beperkende maatregelen op te kunnen vangen.


We zijn zeer verheugd dat na de impact van het Corona-virus in de afgelopen 1 ½ jaar een groots artistiek evenement als De Wadopera eindelijk weer mogelijk is. In De Harmonie Leeuwarden en op de locatie in Paesens- Moddergat zijn de repetities inmiddels in volle hevigheid van start gegaan. Het belooft een unieke en onvergetelijke ervaring te worden voor publiek en medewerkers. Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot de eerste akkoorden van de Wadopera klinken over het Wad bij Paesens-Moddergat.


Met vriendelijke groet,


Organisatie Wadopera Peter Grimes