Vanuit de organisatie heeft Ticketpoint het bericht ontvangen dat het evenement, oorspronkelijk gepland op zaterdag 11 september 2021, wordt verplaatst. Helaas maken de actuele Corona-maatregelen het onmogelijk om het evenement op een goede manier te organiseren. De nieuwe datum zal op een later moment bekend gemaakt worden.

Als koper heb je recht om de tickets te behouden. Je kunt dan het evenement op de nieuwe datum bezoeken. Hiervoor hoef je niks te doen. We houden jullie vanzelfsprekend op de hoogte over de nieuwe datum zodra deze bekend is.

Maak je al gebruik van de Ticketmatic App? Dan ontvang je automatisch nieuwe tickets zodra de nieuwe datum bekend is. Voor meer informatie over de Ticketmatic App klik hier

Wil je geen gebruik maken van de mogelijkheid tot omboeken, reclameer dan je ticketgelden via het contactformulier