Stap 1: Ga voor de livestreamvoorstelling van vrijdag 20 augustus naar: [LINK WORDT LATER TOEGEVOEGD]
Stap 1:  Ga voor de livestreamvoorstelling van zaterdag 4 september naar: [LINK WORDT LATER TOEGEVOEGD]
Stap 2: Voer je eigen unieke toegangscode in.
Stap 3: Vink de box “Ik ben geen robot” aan.
Stap 4: Wanneer de code correct is ingevuld krijg je het player scherm te zien.

Let op: De livestreamcode werkt op de dag van de voorstelling waar je voor hebt gekozen.

Let op: iedere code is maar op 1 apparaat te bekijken. Wil je overschakelen naar een ander apparaat? Sluit dan eerst je ene apparaat af en wacht dan 2 minuten om je code opnieuw te gebruiken.

Heb je vragen die te maken hebben met de stream, het gebruik van je apparaten of vragen over de verbinding, kijk dan op onze FAQ pagina.