Helaas is dit niet altijd mogelijk. Dit heeft te maken dat TV browsers vaak verouderd zijn of niet vaak genoeg geüpdatet worden door de fabrikant of gebruiker. Wil je er zeker van zijn dat dit werkt voor je een ticket aanschaft? Neem dan contact met ons op via de chat. Je kan wel gebruik maken van Apple TV en Chromecast.

Chromecast

• Met een Android device kan je casten naar een Chromecast.
  • Met een Windows computer kan je casten naar een Chromecast met Google Chrome.
  • Met een macOS apparaat kan je casten met Google Chrome naar een Chromecast.

Apple TV

• Je kan met Airplay casten vanaf een iOS & macOS apparaat naar een AppleTV.

Doordat wij geen gebruik maken van een app kan het zijn dat het niet mogelijk is te casten naar je televisie. Dit is afhankelijk van een aantal factoren, bijvoorbeeld je WIFI installatie thuis of verouderde apparaten. Mocht dit niet werken kan je altijd nog overwegen je laptop met een HDMI kabel te verbinden met je TV.