Op het moment dat je meerdere seizoenkaarten aan je e-mailadres hebt gekoppeld vraagt het systeem tijdens het inloggen om je relatienummer in te voeren. Je moet voor alle verschillende relaties een account aanmaken in 'Mijn FC Volendam'

Indien je wilt switchen van het ene account naar het andere account dien je eerst het ene account uit te loggen

1. Klink rechtsboven op je naam om naar jou account te gaan.
  2. Klik links in het menu op 'Log uit' (zie onderstaande afbeelding)
  3. Log hierna weer in op het andere account.

Wat moet ik doen als het niet lukt om te switchen van het ene naar het andere account?

Zorg altijd dat je bovenstaande stappenplan goed hebt uitgevoerd. Werkt het dan alsnog niet? Volg dan de onderstaande stappen.

1. Zorg dat je eerst bent uitgelogd!
  2. Sluit je browser af. Dus niet alleen de tabbladen, maar de volledige browser.
  3. Open de browser opnieuw en ga naar: https://shop.cmtickets.com/fc-volendam
  4. Log in. Voer je mailadres en het andere relatienummer in.

Mocht ook dit niet lukken, dan kunnen we altijd een van de accounts aan een ander mailadres koppelen. Je kunt daarvoor een nieuw mailadres aan ons doorgeven. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.