Vanaf 10 mei 2021 is het mogelijk om je seizoenkaart(en) bij FC Volendam te verlengen. Hiervoor hebben alle seizoenkaarthouders een mail ontvangen.

Tijdens de verlengactie kan je kiezen uit drie opties. Hieronder hebben we ze nog even voor je op een rijtje gezet.

Optie 1: Je ontvangt het FC Volendam thuisshirt 2021-2022 gratis in je eigen maat. Het shirt is beschikbaar in de maten: 92, 104, 116, 128, 140, 152, 164, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL, 5XL.

Optie 2: Je ontvangt 25% korting op je seizoenkaart voor het seizoen 2021-2022.

Optie 3: Ik support de club volledig en verleng mijn seizoenkaart.

In dit artikel vind je een instructie hoe je jouw seizoenkaart(en) kunt verlengen.

1. Ga naar: https://shop.cmtickets.com/fc-volendam/
  2. Log in op jouw 'Mijn FC Volendam' account.
  3. Je bestelling met je huidige stoel staat al klaar en je kunt deze meteen gaan afronden.
  4. In het eerste scherm moet je kiezen welke van de bovenstaande opties je wilt.
    • Kies je voor optie 1, dan krijg je de mogelijkheid om het officiële FC Volendam thuisshirt toe te voegen aan je bestelling. Scrol hiervoor naar onder en selecteer je gewenste maat. Klik vervolgens op 'Voeg toe' en het shirt is aan je bestelling toegevoegd.
    • Kies je voor optie 2, dan ontvang je 25% korting op je seizoenkaart. Dit zie je direct terug in de prijs.
    • Kies je voor optie 3, dan steun je de club volledig en kan je eenvoudig je bestelling gaan afronden.
  5. Klik rechtsonder op de button 'Verder' om verder te gaan.
  6. Vervolgens kom je in een scherm waar je jouw gegevens nog een laatste keer kunt controleren.
  7. Klik rechtsonder op de button 'Verder' om verder te gaan.
  8. Vervolgens kom je in een scherm waarin je jouw volledige bestelling kunt controleren.
  9. Vink onderaan de vakjes aan om akkoord te gaan met het privacybeleid en de algemene voorwaarden van Ticketpoint.
  10. Klik rechtsonder op de button 'Naar betalen' om je bestelling af te ronden en te betalen.

Wat moet ik doen als ik meerdere seizoenkaarten aan één e-mailadres heb gekoppeld?

Zodra je probeert in te loggen vraagt het systeem om het relatienummer van de desbetreffende seizoenkaart in te vullen. Eerder hebben we je verzocht om je account aan te maken en te controleren. De relatienummers kan je terugvinden in de mail die seizoenkaarthouders eerder van Ticketpoint hebben ontvangen.

Lukt het niet om te switchen van relaties? Kijk hier hoe je dit kunt oplossen!

Wat moet ik doen als het niet lukt om mijn seizoenkaart bij FC Volendam te verlengen?

Kijk goed in ons stappenplan. Probeer niet te gehaast je bestelling af te ronden maar neem je tijd.

Lukt het hierna alsnog niet om je seizoenkaart te verlengen. Neem dan contact op met Ticketpoint door het contactformulier in te vullen.

Ik heb per ongeluk mijn bestelling verwijderd, wat moet ik doen?

Neem contact op met TIcketpoint. Vul hiervoor het contactformulier in. Wij kunnen direct je bestelling opnieuw klaarzetten. Je kunt  vervolgens opnieuw je bestelling afronden.