Hoe kan ik inloggen op 'Mijn FC Volendam'?

1. Ga naar: https://shop.cmtickets.com/fc-volendam/ Je wordt doorgestuurd naar 'Mijn FC Volendam'.
  2. Klik daarna rechtsboven in je scherm op 'Mijn account'.
  3. Vul hetzelfde e-mailadres in als waar je deze mail op hebt ontvangen en klik op 'Verder'.
  4. Heb je meerdere seizoenkaarten gekoppeld aan jouw e-mailadres, dan vraagt het systeem een relatienummer in te voeren waarvoor je wilt inloggen. Kies een relatienummer (zie mailing FC Volendam) en druk op 'Verder'.
  5. Er is een activatiemail naar jou verstuurd. Volg de stappen in deze e-mail.
  6. Activeer je account door in deze activatiemail op 'Wachtwoord aanmaken' te klikken.
  7. Zodra je een wachtwoord hebt aangemaakt ben je direct ingelogd op jouw 'Mijn FC Volendam' account'

Wat moet ik doen als mijn account al eerder is geactiveerd, maar ik mijn wachtwoord niet meer weet?

Op het moment dat je het e-mailadres hebt ingevuld wordt er gevraagd om een wachtwoord. Linksonder kan je klikken op 'Wachtwoord vergeten?'. Klik hierop en herhaal de stappen vanaf stap 5. Je kunt een nieuwe wachtwoord aanmaken en inloggen op je 'Mijn FC Volendam' account.