Om er voor te zorgen dat je direct je seizoenkaart(en) kunt verlengen, als de verlengcampagne start, willen we je vragen om alvast je gegevens in jouw 'Mijn FC Volendam' account goed te controleren. Hierdoor hoef je niet alles op het laatste moment nog te controleren en is er ruim de tijd om het een en ander aan te passen als dat nodig is.

Persoonsgegevens

We willen je vragen om je persoonsgegevens te controleren. Denk hierbij aan je contact- en adresgegevens.

1. Ga naar: https://shop.cmtickets.com/fc-volendam/

2. Log in op jouw 'Mijn FC Volendam' account. Kijk hier hoe je kunt inloggen.

3. Klik vervolgens rechtsboven op jouw naam.

4. Klik links in het menu op 'Gegevens'.

5. In dit scherm kan je jouw persoonsgegevens inzien en aanpassen.

6. Klik op de button 'Save' om jouw wijzigingen op te slaan.

Seizoenkaarten

We willen je vragen om de seizoenkaart(en), van afgelopen seizoen, te controleren die aan jouw account zijn gekoppeld. Controleer daarnaast of je tribune, vak, rij en stoelnummer kloppen.

1. Ga naar: https://shop.cmtickets.com/fc-volendam/

2. Log in op jouw 'Mijn FC Volendam' account. Kijk hier hoe je kunt inloggen.

3. Klik vervolgens rechtsboven op jouw naam.

4. Klik links in het menu op 'Seizoenkaarten'.

5. In dit scherm zie je alle seizoenkaart(en) die aan jouw e-mailadres zijn gekoppeld.

6. Controleer of je tribune, vak, rij en stoelnummers kloppen.

Hoe moet ik mijn voor- achternaam en geboortedatum aanpassen?

Het is niet mogelijk om je voor-en achternaam en de geboortedatum aan te passen. Wil je dit toch aanpassen? Neem dan contact op met onze klantenservice

Wat moet ik doen als mijn seizoenkaart(en) niet kloppen?

Als je seizoenkaart(en) niet kloppen of geen of niet alle seizoenkaart(en) zichtbaar zijn. Neem dan contact op met onze klantenservice.