Stap 1: Klik op de link van het livestreamconcert: De link waarop de livestream te zien is wordt binnenkort hier geplaatst.

Stap 2: Voer je eigen unieke toegangscode in bij "CODE".

Stap 3: Vink de box “Ik ben geen robot” aan, wanneer er een groen vinkje staat klik je op "Inloggen".

Stap 4: Wanneer de code correct is ingevuld krijgt de gebruiker het player scherm te zien.

Let op: iedere code is maar op 1 apparaat te bekijken. Wil je overschakelen naar een ander apparaat? Sluit dan eerst je ene apparaat af en wacht dan 2 minuten om je code opnieuw te gebruiken.

Heb je vragen die te maken hebben met de stream, het gebruik van je apparaten of vragen over de verbinding, kijk dan op de FAQ pagina van At Your Screen.