Helaas is dit niet mogelijk. Dit heeft te maken dat TV browsers vaak verouderd zijn of niet vaak genoeg geüpdatet worden door de fabrikant of gebruiker. Wel kan je gebruik maken van Apple TV en Chromecast.

Chromecast

• Met een Android device kan je casten naar een Chromecast.
  • Met een Windows computer kan je casten naar een Chromecast met Google Chrome.
  • Met een macOS apparaat kan je casten met Google Chrome naar een Chromecast.

Apple TV

• Je kan met Airplay casten vanaf een iOS & macOS apparaat naar een AppleTV.

Doordat er niet gebruik wordt gemaakt van een app kan het zijn dat het niet mogelijk is te casten naar je televisie. Dit is afhankelijk van een aantal factoren, bijvoorbeeld je WIFI installatie thuis of verouderde apparaten. Mocht dit niet werken kan je altijd nog overwegen je laptop met een HDMI kabel te verbinden met je TV.