In dit artikel staat een stappenplan om jouwe persoonlijke Mijn FC Volendam account aan te maken.

Hoe maak je een account aan?

1. Ga naar de volgende link: https://shop.cmtickets.com/fc-volendam/

2. Klik rechtsboven op 'Mijn FC Volendam'.

3. Klik dan op 'Account aanmaken'. (Heb je al een account vul dan je e-mailadres in om in te loggen.)

4. Vul het e-mailadres in dat je wilt gebruiken en klik op 'Verder'.

5. Je account is nu geregistreerd en er is een activatiemail verstuurd naar het gekozen e-mailadres.

6. Activeer je account door in deze activatiemail een wachtwoord aan te maken.

7. Je account is nu aangemaakt! Wil je weten hoe je kunt inloggen, klik dan hier