Voor seizoenkaarthouders bij FC Volendam is het mogelijk om gebruik te maken van een persoonlijke 'Mijn FC Volendam' account. Dit account maakt het eenvoudig om je persoonlijke gegevens te beheren, je bestellingen in te zien of te zien welke seizoenkaart er op jouw naam staat.


Daarnaast beschikt 'Mijn FC Volendam' vanaf het seizoen 2021-2022 over de volgende functies:

- Eenvoudig seizoenkaart(en) bestellen.

- Tickets voor wedstrijden van FC Volendam bestellen. 

- Vrienden koppelen aan jouw 'Mijn FC Volendam account.Gegevens

In dit menu vind je de persoonlijke gegevens van jouw 'Mijn FC Volendam' account. Hier kan je de gegevens eenvoudig bijwerken als je bijvoorbeeld een nieuwe adres hebt of je telefoonnummer is gewijzigd.


Bestellingen

In dit menu staan alle bestellingen die je hebt gemaakt bij FC Volendam. Bijvoorbeeld een seizoenkaart of losse tickets voor wedstrijden van FC Volendam.


Tickets

In dit menu staat informatie over de losse wedstrijdtickets die op jouw account zijn geregistreerd. Heb je een wedstrijdticket besteld, dan kan je deze in dit tabblad controleren.


Seizoenkaarten

In dit menu staat informatie over de seizoenkaart(en) die op jouw account zijn geregistreerd. Heb je een seizoenkaart besteld, dan kan je deze in dit tabblad controleren.


Vrienden

In dit menu staan alle vrienden die zijn gekoppeld aan jouw account, kun je nieuwe vrienden uitnodigen en lopende uitnodigingen accepteren.