Door de aankondiging van de nieuwe corona-maatregelen is het helaas niet mogelijk om de Presentatiedag te houden op donderdag 21 januari 2021. Zoals bekend waren we hier al op voorbereid met een tweede optie. De Presentatiedag gaan we verplaatsen naar 15 maart 2021.

Als koper heb je recht om de tickets te behouden. Je kunt dan het evenement op de nieuwe datum bezoeken. Hiervoor hoef je niks in te vullen.

Kopers kunnen e-tickets opnieuw downloaden in de bevestigingsmail of ze installeren de Ticketmatic App. De nieuwe datum zal direct op de tickets zichtbaar zijn en kopers kunnen de tickets gebruiken op de nieuwe datum. Voor meer informatie over de Ticketmatic App klik hier!