Stap 1: Kies hieronder de juiste streampagina, behorende bij de showregistratie wat je wilt zien.
Showregistratie 18-12-2020:
https://atyourscreen.events/amagicalchristmas1
Showregistratie 19-12-2020:
https://atyourscreen.events/amagicalchristmas2
Showregistratie 20-12-2020:
https://atyourscreen.events/amagicalchristmas3

Stap 2: Voer je eigen unieke toegangscode in bij "CODE".

Stap 3: Vink de box “Ik ben geen robot” aan, wanneer er een groen vinkje staat klik je op "SIGN-IN" .

Stap 4: Wanneer de code correct is ingevuld krijgt de gebruiker het player scherm te zien.

Let op! Je kunt je toegangscode niet delen. Kijkers die tickets delen krijgen een melding dat de sessie al in gebruikt is.

Heb je vragen die te maken hebben met de stream, het gebruik van je apparaten of vragen over de verbinding, kijk dan op de FAQ pagina van At Your Screen.