Ja! Dit is mogelijk.

• Met een Android device kan je casten naar een Chromecast.
  • Met een Windows computer kan je casten naar een Chromecast met Google Chrome.
  • Met een macOS apparaat kan je casten met Google Chrome naar een Chromecast.

• Je kan met Airplay casten vanaf een iOS & macOS apparaat naar een AppleTV.

Doordat er geen gebruik wordt gemaakt van een app kan het zijn dat het niet mogelijk is te casten naar je televisie. Dit is afhankelijk van een aantal factoren, bijvoorbeeld je WIFI installatie thuis of verouderde apparaten. Mocht dit niet werken kan je altijd nog overwegen je laptop met een HDMI kabel te verbinden met je TV.

Helaas is het niet mogelijk om de stream te bekijken via een TV browser.

Heb je vragen die te maken hebben met de stream, het gebruik van je apparaten of vragen over de verbinding, kijk dan op de FAQ pagina van At Your Screen.