De Sample Sales, oorspronkelijk gepland op 20, 21 en 22 november 2020, worden verplaatst. De nieuwe datums zijn bekend gemaakt:

11 DECEMBER 2020
12 DECEMBER 2020
13 DECEMBER 2020

De tickets van kopers worden automatisch overgezet naar dezelfde dag in december, hiervoor hoef je als koper niks voor te doen. Je kunt dan de sample sale op de nieuwe datum bezoeken.

Kopers kunnen de e-tickets opnieuw downloaden in de bevestigingsmail of je installeert de Ticketmatic App. De nieuwe datum zal direct op de tickets zichtbaar zijn en je kunt de tickets gebruiken op de nieuwe datum. Voor meer informatie over de Ticketmatic App klik hier!

Indien je een wijziging in je boeking wilt aanbrengen, bijvoorbeeld wijzigen naar een andere dag, dan kun je dat tot 30 november 2020 doorgeven via het contactformulier.