Vanuit de organisatie heeft Ticketpoint het bericht ontvangen dat het evenement, oorspronkelijk gepland op zaterdag 24 oktober 2020, wordt verplaatst. De nieuwe datum is bekend gemaakt:

15 MEI 2021 (datum is onder voorbehoud).

Kopers zijn hierover op 23-10-2020 per mail over geïnformeerd.

Als koper heb je recht om de tickets te behouden. Je kunt dan het evenement op de nieuwe datum bezoeken. Hiervoor hoef je niks in te vullen.

Je kunt je e-tickets opnieuw downloaden in de bevestigingsmail of je installeert de Ticketmatic App. De nieuwe datum zal direct op de tickets zichtbaar zijn en je kunt de tickets gebruiken op de nieuwe datum. Voor meer informatie over de Ticketmatic App klik hier!