De moeilijke beslissing is genomen…… Toppers in Concert ‘Christmas Party of the Year 2020’ in Ahoy Rotterdam kan dit jaar geen doorgang vinden en wordt verzet naar komend jaar. Gezien alle ontwikkelingen rondom het COVID-19 virus, de onzekerheid en de steeds weer wisselende maatregelen is het voor ons op dit moment niet mogelijk om ‘Hèt meezingfeest van verbroedering’ met het typische warme kerst- en familiegevoel te organiseren en produceren op de wijze die jullie van ons gewend zijn en mogen verwachten’.


Veiligheid en gezondheid staan voorop en samenkomsten van grote aantallen mensen passen niet in de huidige samenleving, afstand houden is momenteel belangrijker en noodzakelijker dan ooit. Ondanks de teleurstelling van dit moment kunnen wij niet wachten jullie allemaal weer welkom te mogen heten bij de komende editie Toppers in Concert ‘Christmas Party of Next Year 2021’. Wij zouden het heerlijk vinden om volgend jaar tijdens het winterse Toppers-feest samen met jullie weer mee te kunnen zingen en swingen op de allergrootste kersthits uit heden en verleden en andere meezingknallers. En weer eens ècht samen te zijn in de unieke winterse Toppers sfeer!


Tickets blijven geldig en je hoeft verder helemaal niks te doen, behalve de nieuwe datum in je agenda noteren. Je ontvangt van Ticketpoint nieuwe tickets voor de show in 2021! Hiermee ben je altijd verzekerd van dezelfde plek als dit jaar. De nieuwe data zijn wederom 22,23,24 en 26 december alleen dit keer met een nieuw jaartal; 2021. 


We hopen dat het goed met je gaat, je gezond bent en zowel privé als zakelijk overeind blijft in deze bizarre tijd. Vanuit het diepst van ons hart wensen wij jullie alle kracht en gezondheid toe die nodig is. We verheugen ons er op om komend jaar samen met jullie te proosten op jullie…. Onze fans…. De echte Toppers.

Blijf gezond.


Liefs René, Jeroen, Gerard, Jan & Team Toppers in Concert


BEHOUD JE TICKETS VOOR VOLGEND JAAR


Indien je E-tickets hebt besteld, heb je op 12 oktober een mail ontvangen met nieuwe tickets voor 2021.


Heb je mobiele tickets besteld, dan zijn je nieuwe tickets direct zichtbaar in de app.

 

Indien je tickets per post hebt ontvangen, dan ontvang je jouw nieuwe tickets uiterlijk 5 december per post.


Op 12 oktober heeft de hoofdboeker tevens een informatiemail gehad over deze wijziging. Daarnaast is er berichtgeving geplaatst op de websites van Ticketpoint en Toppers in Concert. Tot 30 november 2020 was het mogelijk om je tickets te wijzigen of annuleren. Na het verstrijken van deze datum kunnen we nieuwe aanvragen niet meer in behandeling nemen.