De moeilijke beslissing is genomen…… Toppers in Concert ‘Christmas Party of the Year 2020’ in Ahoy Rotterdam kan dit jaar geen doorgang vinden en wordt verzet naar komend jaar. Gezien alle ontwikkelingen rondom het COVID-19 virus, de onzekerheid en de steeds weer wisselende maatregelen is het voor ons op dit moment niet mogelijk om ‘Hèt meezingfeest van verbroedering’ met het typische warme kerst- en familiegevoel te organiseren en produceren op de wijze die jullie van ons gewend zijn en mogen verwachten’.


Veiligheid en gezondheid staan voorop en samenkomsten van grote aantallen mensen passen niet in de huidige samenleving, afstand houden is momenteel belangrijker en noodzakelijker dan ooit. Ondanks de teleurstelling van dit moment kunnen wij niet wachten jullie allemaal weer welkom te mogen heten bij de komende editie Toppers in Concert ‘Christmas Party of Next Year 2021’. Wij zouden het heerlijk vinden om volgend jaar tijdens het winterse Toppers-feest samen met jullie weer mee te kunnen zingen en swingen op de allergrootste kersthits uit heden en verleden en andere meezingknallers. En weer eens ècht samen te zijn in de unieke winterse Toppers sfeer!


Tickets blijven geldig en je hoeft verder helemaal niks te doen, behalve de nieuwe datum in je agenda noteren. Je ontvangt van Ticketpoint nieuwe tickets voor de show in 2021! Hiermee ben je altijd verzekerd van dezelfde plek als dit jaar. De nieuwe data zijn wederom 22,23,24 en 26 december alleen dit keer met een nieuw jaartal; 2021. 


We hopen dat het goed met je gaat, je gezond bent en zowel privé als zakelijk overeind blijft in deze bizarre tijd. Vanuit het diepst van ons hart wensen wij jullie alle kracht en gezondheid toe die nodig is. We verheugen ons er op om komend jaar samen met jullie te proosten op jullie…. Onze fans…. De echte Toppers.

Blijf gezond.


Liefs René, Jeroen, Gerard, Jan & Team Toppers in Concert


BEHOUD JE TICKETS VOOR VOLGEND JAAR


Je hoeft verder helemaal niks te doen, behalve de nieuwe datum in je agenda noteren. De tickets blijven geldig op dezelfde datum als je dit jaar had. 


Indien je E-tickets hebt besteld, ontvang je nog vanavond je nieuwe tickets voor 2021 in je mail.


Heb je mobiele tickets besteld, dan zijn je nieuwe tickets direct zichtbaar in de app.

 

Indien je tickets per post hebt ontvangen, dan ontvang je jouw nieuwe tickets uiterlijk 5 december per post. Wil jij jouw tickets per post omzetten naar E-tickets of Mobiele tickets, geef het ons door via ons contactformulier.


 

Je krijgt de mogelijkheid om je ticket(s) te wijzigen naar een andere dag, indien voorradig. In dit geval hoef je enkel dit contactformulier in te vullen. Wij zullen er naar streven om je ticket(s) te wijzigen naar de best mogelijk beschikbare plaatsen binnen dezelfde rang. Het is niet mogelijk om hier een voorkeur in aan te geven. Wijzigen van je tickets is uiterlijk mogelijk tot 30 november 2020


Wil je geen gebruik maken van tickets in 2021, reclameer dan je ticketgelden via dit contactformulier. Reclamering van de ticketgelden is uiterlijk mogelijk tot 30 november 2020


Parkeren

De parkeertickets voor Toppers in Concert 2020 "Christmas Party of the Year" zijn niet via Ticketpoint verkocht.
Voor vragen over uw parkeerkaart kunt u een mail sturen naar info@ahoy.nl.