Townhouse Designhotel Maastricht
Townhouse Designhotel Maastricht maakt dagelijkse dingen bijzonder. We zijn te vinden in de trendy wijk Wyck. Bij Townhouse blijf je logeren in plaats van overnachten. Townhouse ligt om de hoek van het centraal station Maastricht en op loopafstand van het centrum. Bij ons staan authentieke gastvrijheid en Limburgse gezelligheid centraal, maar dan wel op een moderne manier.


Hotel St. Martenslane
Super royale kamers, design interieur via Puik Art en een heerlijk bed. De St. Maartenslaan kreeg de eerste ambachtsschool in 1911, een ambachtelijke slager en snoepfabriek sierde de straat. Hieruit haalden we inspiratie voor het nieuwe hotel. Dit samen met de St. Martin’s Lane, in hartje Londen, ook een gebied gebaseerd op “crafts” van kleermaker tot boekenbinder. Ambachten, self-service en verrassend royale kamers, ‘a craft house’. Dat zijn de ingrediënten van het nieuwe St. Martenslane Hotel Maastricht, een hotel met leuke verwijzingen naar oude én moderne ambachten.

Kaboom Hotel Maastricht
Kaboom Hotel is het dagelijkse start- en eindpunt van je ontdekkingstocht door Maastricht en de Euregio. Een thuishaven. Tegenover het Centraal Station. Je vindt er alles wat je nodig hebt om je dag goed te beginnen en nóg beter af te sluiten.

Kaboom Hotel is het dagelijkse start- en eindpunt van je ontdekkingstocht door Maastricht en de Euregio. Een thuishaven. Je vindt er alles wat je nodig hebt om je dag goed te beginnen en nóg beter af te sluiten. Een behulpzame staff die je graag de weg wijst, comfortabel bed, ruimte om je kleding op te bergen, plekje om te werken, douche, gratis Wi-Fi enz.


Boetiekhotel Mabi
Mabi Hotel Centrum is een luxe boetiekhotel, gehuisvest in de voormalige Mabi City Centre bioscoop, in hartje centrum Maastricht. Een hotel voor gasten die niet gewoon erbij willen horen en het liefst hun eigen verhaal creëren. Vertoeven in het Mabi Hotel Centrum betekent fantasie de vrije loop laten en verhalen zelf tot leven brengen, een knipoog naar gecensureerde film-scènes van vroeger. Binnen de muren van Mabi Hotel Centrum, middenin het historische centrum van Maastricht nabij de Markt, ontstaat een wereld die aanmoedigt om uw eigen script te schrijven dat zich afspeelt tegen een chique decor in flamboyante art-deco-stijl uit de jaren ’20 naar hedendaags design. Een nieuwe beleving van vrijheid, gefaciliteerd door onze persoonlijke service en luxe faciliteiten.


The Green Elephant Hostels
The Green Elephant Hostel is jouw rustige haven in Maastricht. In The Green Elephant krijg je bewust aandacht voor jezelf en krijgt je well-being een boost. Pal om de hoek van het bus- en treinstation in de hipste wijk van de stad, Wyck, en op loopafstand van het centrum. Het is een spot met een community aan digital nomads, bewuste budget wereldreizigers en health lovers die verantwoord in het leven staan. Ons doel? Met hospitality bijdragen aan een nóg meer fitte, groene en gezonde wereld. One person at a time. Common sense of being.
Je verblijf begint met een gezond sapje bij het inchecken voordat je naar je Tiny Dream House, Bunk Bed in de Green Space of eigen privé kamer gaat. Het Urban Forest en de Spa & Wellness Area met sauna’s staan de hele dag tot je beschikking om heerlijk tot rust te komen. Reis je alleen of met zijn zessen, je komt elkaar ’s ochtends weer tegen in all-day restaurant Serendipity voor een energiek begin van de dag met een gezond en verantwoord ontbijt.