Betalingsvoorwaarden
De betaling van het arrangement verloopt via ticketpoint. De toeristenbelasting & green fee bij The Green Elephant bedraagt € 4,50 per persoon per dag. De toeristenbelasting & green fee bij de overige hotels bedraagt € 5,95 per persoon per dag dient tijdens de check-in voldaan te worden. Eventuele extra’s zoals parking dient ook bij het hotel voldaan te worden tijdens check-in.


De reserveringen zijn non-refundable wat betekent dat het niet mogelijk is om te annuleren. In het geval van annuleren/wijzigen vindt er geen restitutie plaats. De hotelreservering is niet gekoppeld aan het concert ticket. Indien het concert onverhoopt wordt verplaatst of geannuleerd blijft de hotelreservering conform voorwaarden in stand.

Wat zijn de checkin en checkout tijden van de hotels?


Gasten inchecken vanaf 15 uur, een early checkin vanaf 13 uur is op aanvraag beschikbaar voor €25,-. Uitchecken kan tot 11.00 uur. Gasten kunnen met een late checkout later uitchecken tot 13.00 uur voor €25,-. Ook kunnen gasten vooraf de check-in en na de check-out gebruik maken van de bagageruimte.


Kun je bij de hotels parkeren?
Gasten van het hotel kunnen goedkoop parkeren in de afgesloten parkeergarage in het centrum van Wyck, vanaf € 15,50 per nacht tot aan het moment van uitchecken. Dat is voordeliger dan het reguliere parkeren op straat. Van zondag tot en met donderdag is het parkeertarief voor onze garage € 15,50 per auto per nacht, op vrijdag en zaterdag is het tarief € 23,50. Gasten van het Kaboom Hotel parkeren bij de P&R van het Centraal Station Maastricht voor € 14,- per 24 uur.