Er zijn de komende drie weken bij geen enkele sportwedstrijd in Nederland toeschouwers toegestaan. Dit is maandagavond tijdens de persconferentie door het kabinet bekend gemaakt. Het niet toelaten van toeschouwers is onderdeel van een groot pakket aan maatregelen om verdere uitbreiding van het coronavirus tegen te gaan.

 

De maatregelen gaan vanavond dinsdag 29 september 2020 om 18:00 in en worden drie weken later geëvalueerd (20 oktober). Dit betekent dat wij de vriendschappelijke wedstrijden van vrijdag 9 oktober (vs Herner EV) en zondag 11 oktober (vs Kassel Huskies) zonder publiek moeten spelen.

 

Livestream

Wanneer u als seizoenkaarthouder met uw voucher een ticket voor de wedstrijd van 9 of 11 oktober heeft weten te bemachtigen, krijgt u onze livestream voor de wedstrijd waarvoor u een plaats had gereserveerd gratis aangeboden. Voor de wedstrijd waarvoor u geen plaats had gereserveerd kunt u de stream bekijken tegen betaling van €8,00. Komende week volgt er meer informatie en uitleg over de activering van de livestream.