Townhouse Designhotel Maastricht
Townhouse Designhotel Maastricht maakt dagelijkse dingen bijzonder. We zijn te vinden in de trendy wijk Wyck. Bij Townhouse blijf je logeren in plaats van overnachten. Townhouse ligt om de hoek van het centraal station Maastricht en op loopafstand van het centrum. Bij ons staan authentieke gastvrijheid en Limburgse gezelligheid centraal, maar dan wel op een moderne manier.


Hotel St. Martenslane
Super royale kamers, design interieur via Puik Art en een heerlijk bed. De St. Maartenslaan kreeg de eerste ambachtsschool in 1911, een ambachtelijke slager en snoepfabriek sierde de straat. Hieruit haalden we inspiratie voor het nieuwe hotel. Dit samen met de St. Martin’s Lane, in hartje Londen, ook een gebied gebaseerd op “crafts” van kleermaker tot boekenbinder. Ambachten, self-service en verrassend royale kamers, ‘a craft house’. Dat zijn de ingrediënten van het nieuwe St. Martenslane Hotel Maastricht, een hotel met leuke verwijzingen naar oude én moderne ambachten.


Kaboom Hotel Maastricht
Kaboom Hotel is het dagelijkse start- en eindpunt van je ontdekkingstocht door Maastricht en de Euregio. Een thuishaven. Tegenover het Centraal Station. Je vindt er alles wat je nodig hebt om je dag goed te beginnen en nóg beter af te sluiten. Een behulpzame staff die je graag de weg wijst, comfortabel bed, ruimte om je kleding op te bergen, plekje om te werken, douche, gratis Wi-Fi enz.