We hebben de moeilijke beslissing genomen om de Top 1000 Ahoy shows van dit jaar te gaan verzetten naar volgend najaar.

De nieuwe data zijn: 19 EN 20 NOVEMBER 2021
Ik zou enorm verheugd zijn als je er dan weer bij bent!

BEHOUDT JE TICKET VOOR VOLGEND JAAR
Je hoeft verder helemaal niks te doen, behalve de nieuwe datum in je agenda noteren. Je ontvangt van Ticketpoint nieuwe tickets voor de show in 2021! Hiermee ben je altijd verzekerd van dezelfde plek als dit jaar.

GEZOND BLIJVEN IS BELANGRIJK!
Uiteraard hoop ik dat alles goed met je gaat en dat deze pandemie die plots in ons leven is gekomen je niet te veel heeft veranderd.

De afgelopen tijd is voor iedereen een emotionele en onzekere tijd geweest. Het is gek dat door 1 virus bijna alles veranderd wat met hard werken is opgebouwd. Daarbij komt dat onze branche het diepst is geraakt: first out, last in.

Ik las een mooie quote van Paolo Giordano:

“Ik ben bang dat ik ontdek dat de beschaving die ik ken een kaartenhuis is. Dat alles wordt uitgewist. Maar ik ben ook bang voor het tegenovergestelde: dat als de angst straks weg is, alles bij het oude is gebleven.”

Dat zou betekenen dat we namelijk niets hebben geleerd van zoiets ingrijpends. Maar dat hebben we hopelijk wel.

TROTS OP DE NEDERLANDSE MUZIEK!
Het thema was rood,wit, blauw en die kleuren zullen volgend jaar meer dan ooit welkom zijn. Hoe mooi dat we kunnen laten zien hoe een klein land als Nederland de veerkracht heeft gehad om dit positief te boven te komen.

Ik wil niets liever dan een ode brengen aan de Nederlandse muziek, dat samen met jullie te vieren en genieten van onze kracht en saamhorigheid.

Volgend jaar hebben we behoefte aan een groot feest waar maar drie kleuren bij nodig zijn: ROOD-WIT-BLAUW

Ik wens jullie een hechte tijd en tot volgend jaar.

Liefs,
Waylon