FC Volendam kende veel uitdagingen bij de indeling van het Kras Stadion in coronatijd. De ‘spelregels’ zijn bepaald door de veiligheidsregio waarbinnen de gemeente Edam-Volendam valt. Binnen alle beperkingen is er een oplossing gevonden waarbij alle seizoenkaarthouders een plaatsje toegewezen kunnen krijgen bij álle wedstrijden. De indeling is met de grootste zorg samengesteld en sluit zo goed als mogelijk aan bij de wensen en behoeften van álle seizoenkaarthouders. Wij hopen op ieders begrip en medewerking. 


Als seizoenkaarthouder kun je op de volgende wijze een wedstrijdticket verzilveren

1. Je hebt vanuit FC Volendam een e-mail ontvangen met een unieke persoonlijke shoplink.

Heb je geen unieke persoonlijke shoplink ontvangen, dan kun je deze opvragen via ons contactformulier.

2. In deze shop kun je een ticket afhalen voor de wedstrijden die op dat moment beschikbaar zijn. Klik op "Tickets" bij de wedstrijd waar je jou entreekaart wilt afhalen.

3. Kies vervolgens het vak waarin je wilt zitten.

Let op: je ziet enkel de vakken beschikbaar waarin jij een kaart mag aanschaffen. Seizoenkaarthouders kunnen een stoel reserveren op een tribune die gelijk of goedkoper is aan de betaalde prijs van de seizoenkaart. Een stoel reserveren op een 'duurdere' plaats is dus niet mogelijk.

4.  Ben je jeugd 13 t/m 17 jaar, kies dan een plek in "Jeugdvak BA" Ben je jeugd tot 12 jaar? Kies dan een plek in "Vrije zitplaats kind t/m 12 jaar. In dit laatste geval mag je tijdens de wedstrijd een vrije zitplaats uitkiezen en dus gewoon naast je ouders/begeleiders plaatsnemen.


5. Klik een vak aan en kies vervolgens een stoel. Je kunt per seizoenkaarthouder 1 stoel reserveren. Heb je meerdere seizoenkaarten? Dan kun je meerdere orders plaatsen, maar nog altijd een maximum van 1 stoel per order. 

6. Klik vervolgens op "Betalen" en rond je bestelling verder af. Na afronden van de bestelling ontvang je een e-mail met je ticket.

7. Heb je meerdere shoplinkjes ontvangen omdat je meerdere seizoenkaarten mag bestellen? Herhaal dit proces dan in de andere shoplinkjes.


Voor verdere vragen kun je contact opnemen via ons contactformulier.