Het verheugt ons om u, als sympathisant van het eerste uur, te laten weten dat de productie Peter Grimes, Opera spektakel op het Wad, gaat plaatsvinden vanaf 17 september 2021 (première). 

 

Als service sturen wij u, in een aparte mail, uw nieuwe ticket(s), zodat u verzekerd bent van dezelfde goede zitplaatsen. De productie speelt zich exact een jaar later af, dan in eerste instantie gepland.
Hierdoor kunnen we u dezelfde tickets qua dag en stoelnummer aanbieden. U hoeft verder niets te doen behalve de 2021 datum in uw agenda noteren.

We gaan ervan uit dat wij in het najaar 2021 weer zullen leven in een meer open en vrije samenleving. Wij werken altijd volgens de actueel geldende RIVM richtlijnen m.b.t. Covid-19 en wijzigingen worden direct verwerkt in onze productie. We houden u hiervan middels onze nieuwsbrief goed op de hoogte. Heeft u toch nog vragen of andere wensen, dan kunt u mailen naar de klantenservice. Wij helpen u graag.

Tot slot hopen wij u volgend jaar te mogen ontvangen om u deelgenoot te kunnen maken van onze passie; Peter Grimes, Opera spektakel op het Wad.

 

Hoe kom ik aan nieuwe tickets?
 
We sturen direct uw nieuwe ticket(s) door via een aparte mail. Hierdoor kunnen we u dezelfde tickets qua dag, in 2021, en stoelnummer aanbieden. U hoeft verder niets te doen behalve de 2021 datum in uw agenda te noteren. Maak het uzelf nog makkelijker en download de Ticketmatic app hier zodat uw tickets altijd bij de hand zijn. Heeft u de tickets per post besteld? Dan kunt u met dezelfde tickets de opera in 2021 bezoeken.

Heeft u nog andere vragen? Neem dan contact op met de klantenservice.


Verhindert op de nieuwe datum?


Bent u verhindert op de nieuwe datum en wilt u uw ticketgeld retour, dan kunt u direct contact opnemen met de organisatie.