Voorheen was een ticket bestellen voor de gewenste vestiging voldoende en kon je zelf kijken wanneer je wilde komen. 


Om te voldoen aan de gestelde Corona-maatregelen moet je zowel een reservering maken bij Ballorig en ook een ticket aanschaffen. Hieronder kun je het stappenplan zien hoe je moet reserveren voor Ballorig.


Stappenplan


Stap 1: Ga naar https://www.ballorig.nl/reserveer om een tijdslot de reserveren bij de gewenste Ballorig vestiging.


Stap 2: Wanneer je om de reserveringspagina bent gekomen zie je het onderstaand formulier. Kies hier je vestiging, datum, tijdslot, het aantal personen en je ticketvorm.


Stap 3: Wanneer je alle informatie hebt ingevuld, kun je op de button ''Volgende'' klikken. Hierna kom je in het veld waar je de persoonlijke gegevens in kan vullen. Hieronder zie je hoe dit eruit ziet.

Stap 4: Zodra je alle persoonlijke gegevens hebt ingevuld en de voorwaarden hebt geaccepteerd, kun je op de button ''Reserveren'' klikken.


Stap 5: Rond hierna de reservering voor het tijdslot verder af. 


Stap 6: Beschik je al over tickets voor Ballorig dan hoef je deze niet meer aan te schaffen en heb je voldoende om de gewenste vestiging te bezoeken. Heb je nog geen ticket voor Ballorig gekocht ga dan naar https://ticketpoint.nl/evenement/kinderspeelparadijs-ballorig/ om de gewenst tickets te bestellen.