Na de Corona-persconferentie van afgelopen maandag, waarin meer bekend werd over de maatregelen voor evenementen, heeft de organisatie van Horse Event opnieuw de balans op moeten maken. Tot 1 september zijn enkel evenementen toegestaan in de buitenlucht met maximaal 750 bezoekers. De inschatting is dat de versoepelingen na 1 september niet dusdanig zijn, dat Horse Event anderhalve week later plaats kan vinden in zijn vertrouwde vorm. Daarom ziet de organisatie zich genoodzaakt Horse Event nogmaals een jaar door te schuiven.

Na anderhalf jaar zweven tussen hoop en vrees is dit voor de organisatie wederom een flinke klap: “Wij realiseren ons dat dit voor alle kaartkopers een teleurstelling is, en voor standhouders, partners, leveranciers en programmamedewerkers zelfs een flinke tegenslag. Maar wij laten ons niet uit het veld slaan en komen in 2022 ijzersterk terug!”, aldus organisator Gijs Bartels.

Bewaar je ticket, geniet later
Als koper heb je het recht om de tickets te behouden. Je kunt dan het evenement op de nieuwe datum bezoeken. De exacte nieuwe datums zijn nog niet bekend. Voordat de editie van 2022 openbaar in verkoop gaat wordt jij als ticketkoper van 2021 al op de hoogte gebracht hoe jij je tickets voor Horse Event 2021 kunt omwisselen voor tickets voor Horse Event 2022.

We vinden het erg jammer dat Horse Event in 2021 wederom niet door kan gaan en hopen jou volgend jaar weer op het evenement te mogen begroeten!

Met de regeling "Bewaar je ticket, geniet later" hoopt de culturele- en sportbranche dat kaartkopers op een later moment hun favoriete evenement bezoeken. Indien consumenten massaal hun geld terug vragen, heeft dat grote (financiele) impact op o.a. festivalorganisatoren, geluidstechnici, decorbouwers, leveranciers en andere werknemers in de culturele en sportsector. Wil je geen gebruik maken van de mogelijkheid tot omboeken, reclameer dan je ticketgelden via het contactformulier. Reclamering van de ticketgelden is uiterlijk mogelijk t/m 31 augustus 2021. Je ontvangt de ticketgelden binnen 30 dagen retour op het bij ons bekende rekeningnummer. De ticketgelden worden automatisch geretourneerd via Mollie Payments.