Het is mogelijk om meerdere seizoenkaarten op één e-mailadres te bestellen. Wil je ook elke seizoenkaart op één specifiek persoon zetten dan is dit ook mogelijk.

Let op!

Heb je bijv. twee seizoenkaarten bestelt op één e-mailadres, maar wel voor iedere kaart een andere naam gebruikt, dan zijn deze niet allebei te open via de Tîcketmatic app. Dit komt omdat je bij de Ticketmatic app moet inloggen met je e-mailadres, de app ziet dan dat er twee accounts gekoppeld zijn aan één e-mailadres en kiest er één vanuit. Dit betekend dat je op dat moment maar één seizoenkaart in je app kunt zien. Wil je toch alle seizoenkaarten in de ticketmatic app kunnen openen, kun je ervoor kiezen om een tweede mailadres te gebruiken zodat ieder zijn eigen account heeft in de Ticketmatic app. De andere optie is dat je alle seizoenkaarten op een naam besteld, dan krijg je alle seizoenkaarten te zien op één e-mailadres.