Hieronder kun je het stappenplan bekijken over hoe je een seizoenkaart kunt bestellen.

Stap 1: Ga naar https://ticketpoint.nl/evenement/fc-volendam/

Stap 2: klik hier op de button ''Bestel tickets''

Stap 3: Je bent nu in de bestelmodule, waarin je jouw seizoenkaart kunt bestellen. Je kiest hier eerst het vak waarvoor je wilt bestellen. Je kunt zowel via ''selecteer zone'' het gewenste vak aanklikken als via de plattegrond van het stadion.

Stap 4: Vul bij ''selecteer tickets'' eerst het aantal seizoenkaarten in dat je wilt bestellen. Je kunt dit aantal invullen in het witte vakje of werken met de + en  - button om het aantal te verhogen of verlagen.

Wanneer je het aantal seizoenkaarten hebt ingevuld, komen er ook een idem aantal seizoenkaarten te staan. Deze staan automatisch op een volwasseneseizoenkaart voor €165,00.

Wanneer je het type seizoenkaart wilt aanpassen omdat je bijv. ook een jeugdseizoenkaart wilt bestellen, klik je op een van de balkjes waar seizoenkaart - €165,00 op staat, zoals je hieronder kunt zien. Daarna zie je 3 type seizoenkaarten te staan:

Seizoenkaart - €165,00 (volwassenen)

Seizoenkaart - Jeugd 13 t/m 18 jaar - €50,00

Seizoenkaart - Jeugd t/m 12 jaar  - €35,00

Klik hier op het type seizoenkaart dat je wilt bestellen.

Stap 5: Wanneer je voor jezelf het juiste aantal en type seizoenkaarten hebt ingevuld, klik je op de button ''Toevoegen aan selectie''.

Stap 6: Je krijgt automatisch plaatsen toegewezen in het vak dat je eerder hebt geselecteerd. Zoals je hieronder op de afbeelding kunt zijn zijn deze plaatsen blauw aangegeven. Wil je andere plaatsen, klik dan op een van de witte stoeltjes, want deze zijn nog beschikbaar. Jouw geselecteerde plaatsen zie je ook in het blauwe vak onder ''Je selectie'' Wanneer je toch plaatsen wilt in een ander vak, kun je achter deze plaatsen op ''Verwijder'' klikken en opnieuw beginnen met bestellen. Wanneer je tevreden bent met je selectie kun je klikken op de button ''Volgende''.

Stap 7: Nu krijg je jouw winkelmandje te zien met het aantal seizoenkaarten en type seizoenskaarten die je eerder hebt geselecteerd. Mocht je nu nog iets willen wijzigen kun je klikken op ''Wijzig plaatsen'' zoals hieronder rood arceert is. Wil je een seizoenkaart uit je selectie verwijderen, klik dan op het prullenbakje achter de seizoenkaart waarvoor je dit wilt doen. Wanneer je selectie klopt, kun je klikken op de button ''Volgende''.

Stap 8: Nu kun je de betaling en levering kiezen. Voor online boekingen is alleen betalen met IDEAL mogelijk. Kun je niet per IDEAL betalen maar wel met bankoverschrijving neem dan contact met ons op. De levering staat automatisch op Digitale seizoenkaart. (een hardcard seizoenkaart krijg je via FC Volendam). Op deze pagina wordt onderaan jouw e-mailadres gevraagd vul deze correct in zodat je de bevestigingsmail in goede orde ontvangt. Klik hierna op de button ''Volgende''

Stap 9: Nu ben je in het scherm met extra informatie. Je kunt hier een Ticketpoint garantie toevoegen mocht je dit willen (dit is optioneel, niet verplicht). Klik dan ja/nee aan bij de Ticketpoint garantie. Om de bestelling af te ronden moet je akkoord gaan met onze algemene voorwaarden en privacy statement. Zonder akkoord kan de bestelling niet afgerond worden. Klik op de vakjes zoals je hieronder rood arceert ziet om akkoord te gaan. Klik hierna op de button ''Volgende''.

Stap 10:  Nu krijg je het laatste scherm te zien waarin je de bestelling nogmaals kunt controleren voor je deze bevestigd. Klopt je bestelling klik dan op de button ''Bevestig'' zoals hieronder rood arceert is. Hierna kom je in ons betaalplatform uit waar je jouw eigen bank kunt selecteren en de betaling kunt voldoen. Zodra de betaling succesvol gelukt is, ontvang je per mail een bevestiging van je bestelling.