Hieronder kun je het stappenplan bekijken over hoe je een seizoenkaart kunt bestellen.

Stap 1: Ga naar https://ticketpoint.nl/evenement/fc-volendam/

Stap 2: klik hier op de button ''Bestel seizoenkaart''

Stap 3: Je bent nu in de bestelmodule, waarin je jouw seizoenkaart kunt bestellen. Je kunt zowel op de stadionplattegrond het gewenste vak aanklikken als rechts in de lijst. Klink hierna op de button "Stoel Kiezen".

Stap 4: Selecteer de gewenste stoel(en) die je op je seizoenkaart(en) wilt hebben staan.

Stap 5: Nadat je de gewenste stoelen hebt geselecteerd verschijnt er onderin de webpagina een balk. Op de button links onderin staat een button "Bestelling". Hier zie je welke stoelen zijn toegevoegd aan je bestelling. Rechtsonder zie je de button "Betalen ->". Zodra je op deze button druk wordt je doorgeleid naar het bestelmodule.

Stap 6: Op het betalingsscherm staat een overzicht van je bestelling. Bij "type" kan je de seizoenkaarten wijzigen. Je kunt kiezen tussen drie soorten seizoenkaarten afhankelijk van de leeftijd van de seizoenkaarthouder:

- Seizoenkaart

- Seizoenkaart jeugd 13 t/m 18 jaar

- Seizoenkaart jeugd t/m 12 jaar

Klik op "Verder" voor stap 2 in de bestelmodule.

Stap 7: In de tweede stap van de bestelmodule moet je de gegevens invoeren van de hoofboeker. Zodra alle gegevens zijn ingevuld kan je op "Verder" klikken om door te gaan naar stap 3 in de bestelmodule.

Stap 8: In de derde stap van de bestelmodule staat een nogmaals een overzicht van alle gegevens. Een blok met de bestelgegevens en persoonlijke informatie die je hebt ingevuld. Voordat je verder kunt gaan naar de betaling dien je akkoord te gaan met onze voorwaarden. Vink de checkboxen aan en druk op "Naar betalen".

Stap 9: Kies de gewenste betaalmethoden en voltooi de betaling.