Wanneer de Ticketmatic Ticket App op je smartphone staat, kun je je tickets op de volgende manier downloaden.

Je kunt inloggen met het e-mailadres dat je gebruikt heb tijdens het bestellen van je seizoenkaarten. Op dit mailadres ontvangen je een pincode waarmee je kunt inloggen.

1. Onder het kopje "Tickets" zijn de tickets voor de wedstrijd of je seizoenkaart te vinden. Hier zie je direct een overzicht van alle ticket(s) of seizoenkaart(en) die je in het verleden gekocht hebt. Omdat je als FC Volendam supporter pas voor het eerst gebruik maakt van de Ticketmatic app is er nog geen historisch overzicht, dit wordt vanaf het eerst gebruik wel opgebouwd en getoo

2. Je kunt je order openen om specificaties te bekijken. Hierin vindt je ook een ticket/seizoenkaart.

Ook is er een handig filmpje met uitleg over de Ticketmatic app. Het filmpje kan je hier bekijken. Wil je weten hoe je een ticket/seizoenkaart kun delen via de app klik dan hier.

Mocht je er niet uitkomen? Stel je vraag dan in onze online klantenservice.