Probleem bij inloggen

Controleer eerst of je geen typefout hebt gemaakt in de Ticketpoint code. Ben er zeker van dat je deze juist hebt ingevuld.

Mocht je toch tegen problemen aanlopen bij het inloggen maak, dan direct in melding aan in onze online klantenservice. Vermeld hier ook je ordernummer en mailadres dat is gebruikt tijdens het reserveren.

Probleem tijdens de livestream

Mocht je problemen ervaren tijdens de livestream zoals vastlopen of hangend beeld controleer dan eerst je eigen internet verbinding. Je kunt natuurlijk deelnemen via; wifi, 4G of een vaste internetverbinding. Zorg ervoor dat je over een stabiele verbinding beschikt. Is je Wifi normaal al niet zo goed, stream dan via een vaste internetverbinding of via je 4G. Let wel op dat 4G veel data vraagt.

Mocht je internet goed werken en het probleem is nog niet opgelost maak, dan een melding aan in onze online klantenservice.

Mogelijke probleem bij safari gebruikers  op Mac of IOS

Apple heeft kortgeleden een update doorgevoerd waardoor enkele websites niet goed meer kunnen functioneren. Hier ondervinden wij nu ook hinder van op de pagina voor de livestream. Er wordt op dit moment druk gewerkt aan een oplossing.

Wij proberen het probleem natuurlijk met safari op te lossen voor zondag 07-06-2020. Mocht dit niet opgelost zijn kun je met de volgende oplossingen uiteraard de livestream bijwonen. Wij adviseren daarin gebruik te maken van de eerste oplossing omdat dit de meest snelle en handige oplossing is. Wanneer je namelijk de livestream via Google Chrome browser opent krijg je dit probleem niet.

1. Het beste is om de Google Chrome browser te gebruiken
  2. Om dit probleem te voorkomen kan er een instelling worden aangepast, zie link:
    https://www.arcolatheatre.com/disable-prevent-cross-site-tracking/
  3. Dit is het moment dat gebruikers een mail gaan krijgen. Het beste wat de gebruiker kan doen is de webpagina afsluiten en ongeveer 1 minuut wachten op de mail. Daarin zit de livestream link in, als men hier op klikt wordt de livestream gestart.