Vanuit de organisatie heeft Ticketpoint het bericht ontvangen dat het evenement, oorspronkelijk gepland op vrijdag 16 juli 2021, wordt verplaatst. De nieuwe datum is bekend gemaakt:
4 SEPTEMBER 2021.

Als koper heb je recht om de tickets te behouden. Je kunt dan het evenement op de nieuwe datum bezoeken.

Koper kunnen hun e-tickets opnieuw downloaden in de bevestigingsmail of ze installeren de Ticketmatic App. De nieuwe datum zal direct op de tickets zichtbaar zijn en je kunt de tickets gebruiken op de nieuwe datum.