Update 02-06-2021: Inmiddels is duidelijk dat Stoke City ook in 2021 nog niet plaats kan vinden. De organisatie is op dit moment hard aan het zoeken naar een alternatief. Duidelijk is wel dat er op 10, 11 en 12 juni 2021 geen Stoke City in Goutum zal zijn. 


Voor vragen over je bestellingen of tickets kun je contact opnemen met de organisatie van het evenement via janveninga.ibv@gmail.com 


--------------------------------------------------------


We hebben als feestcommissie de afgelopen tijd regelmatig overleg gehad in verband met het Coronavirus, en de maatregelen vanuit de RIVM en de overheid. Helaas en tot ons verdriet hebben we vast moeten stellen dat we het dorpsfeest Goutum/Stoke City Live op 11,12 en 13 juni 2020 niet verantwoord kunnen organiseren. En hoe en op welke manier het normale leven na 1 juni 2020 weer zal worden hervat.

Als organisatie willen wij geen enkel risico nemen met de gezondheid van u als publiek, onze vrijwilligers, sponsoren, bands, crewleden, leveranciers en alle andere betrokkenen. Dit gaat boven alles en heeft altijd onze hoogste prioriteit. Derhalve hebben wij besloten dat het feest dit jaar niet georganiseerd kan worden. Wel hebben we de datum voor Stoke City Live 2021 vastgesteld op 10, 11 en 12 juni 2021.

Kaartkopers hebben inmiddels persoonlijk bericht ontvangen.

We hadden je graag een andere boodschap gestuurd, dat zul je begrijpen. Het feest was af, en klaar om te beginnen. Alles was geregeld. Maar in 2021 zijn we terug en hopen dat je er dan weer in goede gezondheid bij bent! We gaan er een prachtige editie van maken die niemand zal vergeten.  


Wanneer je het keuzeformulier kwijt bent of niet hebt ontvangen klik dan hier om deze in te vullen en versturen. De keuze om je geld retour te krijgen kun je insturen t/m 30 april. Hierna is het helaas niet meer mogelijk om je geld terug te vragen. De gekochte tickets voor 2020 blijven natuurlijk wel geldig voor 2021. Het maakt hierbij niet uit dat de oude datum op de tickets staat.