Vanuit de organisatie heeft Ticketpoint het bericht ontvangen dat het evenement, oorspronkelijk gepland op 3 april 2021, wordt verplaatst. De nieuwe datum is bekend gemaakt:

2 APRIL 2022.

De organisatie betreurd het nogmaals verplaatsen van het evenement i.v.m. huidige maatregelen omtrent COVID-19. Het is van groot belang dat eerst de 1,5 meter-maatregel van de baan is. Dit zal naar verwachting nog tot 2e helft van 2021 worden gehandhaafd. De prioriteit ligt bij een gezond en uitbundig feest: dus bewaar je ticket en garandeer je toegang!

Je kunt je e-tickets opnieuw downloaden in de bevestigingsmail of je installeert de Ticketmatic App. De nieuwe datum zal direct op de tickets zichtbaar zijn en je kunt de tickets gebruiken op de nieuwe datum. Voor meer informatie over de Ticketmatic App klik hier!

Wil je geen gebruik maken van de mogelijkheid tot omboeken, reclameer dan je ticketgelden via het contactformulier. Reclamering van de ticketgelden is uiterlijk mogelijk tot 31 januari 2021. Je ontvangt de ticketgelden binnen 30 dagen retour op het bij ons bekende rekeningnummer. De ticketgelden worden automatisch geretourneerd via Mollie Payments.